سازگاری و تطابق با نارسایی کلیوی

سازگاری و تطابق با نارسایی کلیوی

سازگاری و تطابق با نارسایی کلیوی

مقدمه:

بسیاری از افراد مبتلا به نارسایی کلیوی می توانند تجربیات مشترکی داشته باشند و از این تجربیات مشترک مسائل زیادی را بیاموزند. آنچه که واضح و مشخص است این است که این بیماری یکی از تجربیات ناخوشایند در زندگی شماست و باید چیزهای زیادی بیاموزید و یاد بگیرید که چگونه با آن زندگی کنید. از آنجا که این زندگی شماست و این بخش از آن می تواند چالش برانگیز باشد. در این راه پر چالش، هر روز احساسات زیادی را تجربه خواهید کرد که اگر بتوانید این احساسات را مدیریت کنید، مطمئن باشید که می توانید زندگی تان را مدیریت کنید. گاهی ممکن است با خشم و یا ترس دست و پنجه نرم کنید. گاهی احساس گیجی و یا سردرگمی می کنید.

اگر این احساسات را تجربه می کنید، بدانید که شما تنها نیستید. تقریبا همه افراد مبتلا به بیماری کلیوی از طیف گسترده ای از احساسات که برخی خفیف هستند اما برخی دیگر ممکن است ناتوان کننده باشند را تجربه می کنند. البته با برنامه درمانی مناسب و کارآمد، می توانید کیفیت زندگی خود را بهبود بخشید و روابط خود را با اطرافیان خود که برای شما مهم هستند، حفظ کنید. در این بخش، شما را در این زمینه راهنمایی خواهیم کرد تا با احساسات شایعی که افراد مبتلا به نارسایی کلیه با آنها مواجه هستند و حتی مشکلاتی که با خانواده هایشان دارند، آشنا خواهیم کرد. ما معتقدیم که شما در این راه چشم انداز احساسات و عواطف را در بیماری های کلیوی بسیار روشن، مشوق و توانمند کننده خواهید یافت. در پایان این بخش نکات کلیدی را خلاصه می کنیم که می توانید آن را یادداشت کرده و به عنوان یادآور از آن استفاده کنید. برای کمک به درک احساسات مشترکی ممکن است در نارسایی کلیوی با آنها روبرو شوید، تصور کنید که صاحب یک خانه ای بزرگ با اتاق های زیادی هستید. هر اتاق هدف متفاوتی دارد. بعضی از اتاق ها چیزهایی را که سال هاست از آن استفاده نمی کنید، نگهداری می کنید. اتاق‌های دیگری هم هستند که از آنها دوری کرده‌اید، زیرا اثاثیه یا دکوراسیون آن شما را غمگین، عصبانی یا هراسان می کند. در مورد هر کدام از این اتاق ها دو نکته کلیدی وجود دارد که باید به خاطر بسپارید:

• هر اتاق احساس متفاوتی را در شما بروز می دهد. ولی در هیچ یک از اتاق ها چیزی وجود ندارد که بتواند به شما صدمه بزند بنابراین نباید از ورود به داخل این اتاق ها هراس داشته باشید.

• درهای همه اتاق ها همیشه باز هستند. این به آن معنی است که می توانید از یکی وارد و خارج شده و به اتاق بعدی که می خواهید سر بزنید. حتی ممکن است همزمان در بیش از یک اتاق باشید. بیایید تا نگاهی دقیق تر به پلان طبقات بیندازیم. اینجا اتاق هایی هستند که به ترتیب از آنها عبور خواهیم کرد:

• اتاق قرمز (بحران)

• اتاق خالی (ایزوله)

• اتاق خشم

• اتاق آبی (افسردگی)

• کارگاه (بازسازی)

بنابراین، بیایید شروع کنیم:

ادامه مقاله را در فایل آن که در بخش دانلود همین صفحه قرارداده شده مطالعه فرمایید

منبع:

kidneyschool